fredag 6. august 2010

August 2010

Mye har skjedd denne sommeren. Vi har bl.a. kjøpt oss nytt hus på Bryne, og er derfor igang med å få solgt rekkehuset vårt på Klepp. Mye lirking og luring måtte til for å få Trond til Bryne, men til slutt gav han etter. JIPPI! Et flott jærhus på Norheimsfeltet blir vårt senest 1 oktober.

Mamma og pappa er på ferie i Tyrkia i 2 uker nå, så den veldresserte kronprinsen deres (Siggi) bor hos oss den tiden. Jada, han styrer showet, og stakkar Mira og Trond blir jaget rundt etter Siggis pipe!! 9 dager til ferien hans er over på Klepp!!!

Mari er storfornøyd om dagene. Smiler og ler stort sett hele tiden, med unntak i kveld. Trond skulle stelle henne for kvelden, og etter mye skrik og hyl fra badet ropte Trond meg opp for å hjelpe. Mari låg illsint på gulvet mens en tapper Trond, med sov-i-ro i ørene, prøvde å stelle henne!! Hahaha.....for et syn! Mari blir nok en pappa-jente. Hun lyser opp hver gang hun ser Trond, og ingen andre en han får Mari til å le så hjertelig som hun kan. Min lille perfekte familie. Mari, Trond og Mira.......og Siggi i 9 dager til......

Maiken

1 kommentar:

  1. Kor stas m blogg:) Å så jillt å få glimt av den virkelige kværdagen i heimen dåkkas (å fytti koss æg glede mg t å besøga dåkke i den nye heimen på Bryne!!):)

    SvarSlett